Rüyada polis sapkasi takmak

Rüyada polis sapkasi takmak yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına inanılır.

Rüyada polis sapkasi takmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizi yavaşlatmak veya engellemek için neler söylediğine çok fazla takılmamalısınız.

Rüyada polis sapkasi takmak maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada bugday sapı görmek anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, başarıya giden yollarını açacağına yorulur.

Rüyada sabri sarı oğlunu görmek sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil mısır sapı görmek işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına inanılır.

Rüyada sapı kırık fincan görmek çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine delalet eder.

Rüyada tahta saplı bıçak görmek böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gül sapı görmek büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada çanta sapı görmek olumsuz haberler alacağına, ömrünün uzun olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments