Rüyada polis memuru olmak

Rüyada polis memuru olmak hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, zahmetli bir işin altından kalkılacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, rüya sahibinin fakirleşeceğine, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine delalet eder.

Rüyada polis memuru olmak gördüyseniz:

  • Hamle yapacak şansa sahipsiniz.

Rüyada polis memuru olduğunu görmek mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, terslik yaşayacağına yorulur.

Rüyada polis memuru görmek islami olarak da allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada polis memuru olmak yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, yaşamdan istediklerini alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini memur olarak görmek çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada memur arkadaş görmek elinin bollaşmasına vesile olacağına, gözünün yaşını sileceğine delalet etmektedir.

Rüyada memur olup atanmak yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına alamet eder.

Rüyada zabıta memuru görmek disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına delalettir.

Rüyada devlet memuru olmak sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments