Rüyada polis öğrencisi olmak

Rüyada polis öğrencisi olmak maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına yorulur.

Rüyada polis öğrencisi olmak gördüyseniz:

  • Başkalarına ait konularda tartışmalar yaşayabilirsiniz.

Rüyada polis öğrencisi olmak endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına yorulur.

Rüyada polis öğrenci görmek eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına delalettir.

Rüyada polis okulu öğrencisi görmek kendisine şifa olacağına, kırgınlıkların biteceğine delalettir.

Rüyada yeniden öğrenci olmak en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, zengin bir hayata sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada öğrenci topluluğu görmek ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına işaret eder.

Rüyada tıp öğrencisi görmek hayallerinde kurduğu hayatın kendisine allah tarafından nasip edileceğine, bereketin eksileceğine tabir olunur.

Rüyada öğrenci dövmek rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada öğrencisini görmek kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments