Rüyada polislerle çatışmak

Rüyada polislerle çatışmak verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, bazı tartışmalar yaşayacağına, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polislerle çatışmak gördüyseniz:

  • Herhangi bir yatırım yapmayı ya da birine borç vermeyi düşünüyorsanız para kaybedebileceğinizi hesaba katmalısınız.

Rüyada polislerle çatışmak verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada biriyle çatışmak iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada askerde çatışmak stresini ve yorgunluğunu atacağına, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada silahlarla çatışmak girdiği işlerde zarara uğrayacağına, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asker olup teröristlerle çatışmak uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, allah katında makbul işlerle uğraşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada teröristlerle çatışmak işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada asker olmak ve çatışmak yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada düşmanla çatışmak dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments