Rüyada kuru mısır taneleri görmek

Rüyada kuru mısır taneleri görmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına işarettir.

Rüyada kuru mısır taneleri gördüyseniz:

  • Yakın arkadaşlarınızla aranızda çıkabilecek tartışmalar ya da anlaşmazlıklar olabilir.

Rüyada kuru mısır tanesi görmek çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yeni işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada kuru mısır taneleri görmek iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, işlerin sarpa saracağına rivayet eder.

Rüyada haşlanmış mısır tanesi görmek ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, kazancının da azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada tane mısır yemek o kimselerden menfaat göreceğine, sevinçli ve güzel haberler alacağına delalet eder.

Rüyada tane halinde mısır görmek son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine rivayet eder.

Rüyada mısır tanesi yediğini görmek bolluk içine olacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada pişmiş mısır taneleri görmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine tabir olunur.

Rüyada pişmiş mısır tanesi görmek elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments