Rüyada güve kurt görmek

Rüyada güve kurt görmek kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada güve kurt gördüyseniz:

  • Sabırlı olmalı, olayların üzerine gitmek yerine, olayların istendiği şekilde ilerlemesini sağlayacak koşulların oluşmasını beklemelisiniz.

Rüyada güve kurt görmek kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına işaret eder.

Rüyada evde güve görmek makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına yorulur.

Rüyada güvem yemek en yukarılara çıkacağına, canının kıymetini bileceğine delalettir.

Rüyada güvelenmiş un görmek gereksiz bir harcama yapılacağına, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada güvelenmiş pirinç görmek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına yorulmaktadır.

Rüyada güvelenmiş bulgur görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada güverc görmek dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada yorganda güve görmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments