Rüyada pirinçli börek görmek

Rüyada pirinçli börek görmek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine yorulur.

Rüyada pirinçli börek gördüyseniz:

  • Yetersiz veya gereksiz plan, düşünce, model ya da işleri bir kenara bırakmalısınız.

Rüyada pirinçli börek görmek işlerin düze çıkarılacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine inanılır.

Rüyada pasta börek görmek sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada börek paylaşmak kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gül böreği yemek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada pırasalı börek yemek böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada börek hazırlamak hayat içinde çok rahat edeceğine, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada börek görmek üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ocakta börek yapmak üstünlük elde edeceğine, bazı ürünlerin piyasada azalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Burcu sarikaya

Ben uzun zamandır annemi babamı görmüyordum onlarla beraber bir arabanın içinde bana pirinçli börek getirmişler. Benve cocuklarım vardı.birlikte yiyorduk pirncli böreği. Sonra uyanmıştu