Rüyada pirinç süpürmek

Rüyada pirinç süpürmek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, etrafındakiler tarafından kutlanacağına, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, kazancın katlanacağına, hainlik yapacağına delalet eder.

Rüyada pirinç süpürmek gördüyseniz:

  • Sizi zayıf veya kötü göstermeye çalışan kişilerle mücadele etmeniz gerekiyor.

Rüyada pirinç süpürmek anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine işarettir.

Rüyada tozlu ev süpürmek uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına yorulur.

Rüyada kirli su süpürmek aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına delalettir.

Rüyada yeşil halı süpürmek kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına rivayet eder.

Rüyada merdiven süpürdüğünü görmek kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada ortalığı süpürmek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine inanılır.

Rüyada cami önünü süpürmek varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine delalet eder.

Rüyada yağmur suyu süpürmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, isabetli girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments