Rüyada pırasa satın almak

Rüyada pırasa satın almak patron koltuğunda oturacağına, kazancının günden güne çok artacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, kendisini çaresiz hissedeceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada pırasa satın almak gördüyseniz:

  • Planlardaki değişiklikler lehinize sonuçlar doğurabilir.

Rüyada pırasa satın almak hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına delalettir.

Rüyada pırasa diktiğini görmek işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada pırasa yemek yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pırasa dikmek korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Rüyada pırasa kesmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, eline geçen kazancı daha da arttıracağına işaret etmektedir.

Rüyada pırasa yıkamak uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada çürük pırasa görmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada pırasa pişirmek yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments