Rüyada peruk takan birini görmek

Rüyada peruk takan birini görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, diploma ve meslek sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada peruk takan birini gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirmelisiniz.

Rüyada peruk takan birini görmek kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başörtüsü takan kadın görmek kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzük takan erkek görmek hatalarını düzelteceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güneş gözlüğü takan birini görmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, tatsız durumların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada başkasını yüzük takarken görmek gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına işaret eder.

Rüyada altın takan kadın görmek iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzük takarken görmek keyifli günler geçireceğine, çekilen zahmetin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada küpe takan erkek görmek aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments