Rüyada güneş gözlüğü takan birini görmek

Rüyada güneş gözlüğü takan birini görmek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, çok iyi mevkilere geleceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, hastalığının düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada güneş gözlüğü takan birini gördüyseniz:

  • İş yaşamınızı veya özel hayatınızı ilgilendiren bir ilişkinin zayıf noktasını keşfedebilirsiniz.

Rüyada güneş gözlüğü takan birini görmek işlerini sabırla yoluna koyacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah gözlük takan birini görmek uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine yorulur.

Rüyada gözlük takan birini görmek zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına işaret eder.

Rüyada gözlük takan biri görmek çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına delalet eder.

Rüyada peruk takan birini görmek geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada şapka takan birini görmek deniz aşırı işler yapılacağına, çok büyük ses getireceğine alamet eder.

Rüyada altın takan birini görmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Rüyada altın takan kadın görmek kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments