Rüyada perdesiz pencere görmek

Rüyada perdesiz pencere görmek yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada perdesiz pencere gördüyseniz:

  • Yeni aktiviteler deneyimleyebilir veya yeni kişilerle tanışmanızı sağlayacak faaliyetlere katılabilirsiniz.

Rüyada pencereye perde takmak bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada pencerede perde görmek en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine delalet eder.

Rüyada pencerenin perdesini açmak destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına alamet eder.

Rüyada pencere perde görmek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada perdesiz pencere görmek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına inanılır.

Rüyada pencerede beyaz perde görmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına işaret eder.

Rüyada pencere perdesi görmek eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada perdeli pencere görmek endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments