Rüyada ölmüş babaya seslenmek

Rüyada ölmüş babaya seslenmek azalacağına, zaaflarına kapılacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, çevresindekilerle arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş babaya seslenmek gördüyseniz:

  • Halkla ilişkiler veya kendinizi daha geniş gruplara tanıtma fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada babama seslenmek aile içinde geçim derdinin olmayacağına, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına delalet eder.

Rüyada babaya seslenmek rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş babaya seslenmek isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada baba diye seslenmek allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine inanılır.

Rüyada sevdiğine seslenmek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine işaret eder.

Rüyada ölünün seslendiğini duymak girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların allah katında karşılığını bulacağına, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada pencereden seslenmek bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine ismiyle seslenmek kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments