Rüyada ayağını ısırmak

Rüyada ayağını ısırmak girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına delalet eder.

Rüyada ayağını ısırmak gördüyseniz:

  • Size keyif verecek bir harcama stresi azaltabilir.

Rüyada ayak parmağı ısırmak ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına alamet eder.

Rüyada karıncanın ayağını ısırdığını görmek sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayağını böcek ısırmak sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpeğin ayağını ısırdığını görmek arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada ayağını fare ısırdığını görmek kazancından başkalarına da vereceğine, parasının ve malının da artacağına delalettir.

Rüyada ayak parmağını ısırmak kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada ayağını yılan ısırmak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, işlerin başına geçeceğine rivayet eder.

Rüyada ayağını ısırmak içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments