Rüyada pembe duman görmek

Rüyada pembe duman görmek kişinin elindekilerinden de olacağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine delalet eder.

Rüyada pembe duman gördüyseniz:

  • Kimseye hayır diyememeniz, size güvenen veya tavsiyelerinize ihtiyacı olan kişilerin fazlalığı zamanınızı azaltıyor.

Rüyada pembe duman görmek gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine inanılır.

Rüyada ormanda duman görmek iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına alamet eder.

Rüyada dağda duman görmek karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına rivayet eder.

Rüyada ateş dumanı görmek yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada havada duman görmek hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ateşle duman görmek iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir evden duman çıktığını görmek zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, kendini yiyip bitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada dumanlı ev görmek bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments