Rüyada erkek arkadaşınla tartışmak

Rüyada erkek arkadaşınla tartışmak çok mutlu günler geçireceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, güzel işlere imza atacağına, asosyal bir insan haline geleceğine yorulur.

Rüyada erkek arkadaşınla tartışmak gördüyseniz:

  • Gerilimlerden uzak durmalısınız.

Rüyada erkek arkadaşınla tartışmak kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada erkek arkadaşla tartışmak emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına işaret eder.

Rüyada erkek arkadaşıyla tartışmak hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Rüyada iş arkadaşıyla tartışmak zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına rivayet eder.

Rüyada yakın bir arkadaşla tartışmak istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine delalet eder.

Rüyada arkadaş tartışmak karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına işarettir.

Rüyada bir arkadaşınla tartışmak ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına inanılır.

Rüyada arkadaşla tartışmak küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments