Rüyada patronuyla evlendiğini görmek

Rüyada patronuyla evlendiğini görmek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına yorulur.

Rüyada patronuyla evlendiğini gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeyler için harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada patronuyla evlendiğini görmek gönül gözünün açılacağına, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada patronuyla evlenmek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada patronla evlendiğini görmek hem de para kaybettireceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına rivayet eder.

Rüyada patronunun evlendiğini görmek kinin ve nefretin son bulacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına işarettir.

Rüyada patronla evlenmek çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine tabir olunur.

Rüyada patronun evlendiğini görmek işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada patronu güler yüzlü görmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine yorulur.

Rüyada patrondan azar yemek hasta ise bakacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments