Rüyada patronla el ele tutuşmak

Rüyada patronla el ele tutuşmak uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına, çok başarılı olunacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, çok kötü sonuçlar doğuracağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına işarettir.

Rüyada patronla el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Son zamanlarda ona karşı gösterdiğiniz ilgisizlik onu kırmış bulunuyor.

Rüyada patronla el ele tutuşmak projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin biriyle el ele tutuşmak daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, terslik yaşayacağına delalettir.

Rüyada el ele tutuşmak yürümek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilisiyle el ele tutuşmak birçok dedikoduya maruz kalacağına, mal ve mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle el ele tutuşmak zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanıdığı bir erkekle el ele tutuşmak eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine işaret eder.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyle el ele tutuşmak bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızla el ele tutuşmak ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments