Rüyada kocasıyla tartışmak

Rüyada kocasıyla tartışmak işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, moral olarak çok iyi hissedeceğine, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına inanılır.

Rüyada kocasıyla tartışmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı bozabilecek veya yapmak istediklerinizi yapmanızı engelleyecek kişilere karşı tedbir almanızda fayda var.

Rüyada kocayla tartışmak başarılı olacağına, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine inanılır.

Rüyada kocasıyla tartışmak her türlü konforsa sahip olunacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine yorulur.

Rüyada başkasıyla tartışmak endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kavga etmek tartışmak kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığı biriyle tartışmak hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, günahların af olacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin annesiyle tartışmak yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği biriyle tartışmak sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, kazancının ve zenginliğinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada misafirle tartışmak işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, dua alacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments