Rüyada patrondan zam istemek

Rüyada patrondan zam istemek kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada patrondan zam istemek gördüyseniz:

  • Platonik aşklar dile gelebilir.

Rüyada patrondan zam istemek ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına delalettir.

Rüyada patrondan zam almak hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine inanılır.

Rüyada patronun zam yaptığını görmek duymadığı sözleri duyacağına, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına rivayet eder.

Rüyada zam istemek yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına delalettir.

Rüyada zam aldığını görmek psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına delalettir.

Rüyada maaşına zam yapıldığını görmek yüzünün gülmeye başlayacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada maaş zammı görmek önemli ve ciddi işler yapacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada maaşa zam aldığını görmek rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments