Rüyada patrondan anahtar almak

Rüyada patrondan anahtar almak bankadaki hesabının büyüyeceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, yalan söyleyeceğine, üzüleceğine, yıkılacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada patrondan anahtar almak gördüyseniz:

  • Artık sizin için faydalı olmayan şeyleri hayatınızdan çıkartmalısınız.

Rüyada patrondan anahtar almak sağlık sorunlarının biteceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada patronun ağladığını görmek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine alamet eder.

Rüyada patron hanımı görmek tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada patronuna sarılmak herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Rüyada patronunu öptüğünü görmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına delalet eder.

Rüyada patronuna kahve yapmak maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine inanılır.

Rüyada patron karısı görmek borçların ödeneceğine, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patronla el sıkışmak hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, rakiplerin üzüleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments