Rüyada patronunu öptüğünü görmek

Rüyada patronunu öptüğünü görmek elindekileri de alıp götüreceğine, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına tabir olunur.

Rüyada patronunu öptüğünü gördüyseniz:

  • Başlangıçta istenilen sonuç alınamamış bir teklifin üzerinden geçilmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada patronunu ve eşini görmek sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine inanılır.

Rüyada patronla kavga etmek insanları kıracağına, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına tabir olunur.

Rüyada patronuyla evlendiğini görmek daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada patronunun öptüğünü görmek asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, yaşadığı muhitin yenileneceğine delalet eder.

Rüyada patronun çocuğunu görmek kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, o işten ekmek yiyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada patronla uyumak kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine delalet eder.

Rüyada patronla çalışmak hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine inanılır.

Rüyada patronun koluna girmek sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments