Rüyada patrona kahve yapmak

Rüyada patrona kahve yapmak endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada patrona kahve yapmak gördüyseniz:

  • Girişimci olmanız parasal kazanç anlamına gelebilir.

Rüyada patrona kahve yapmak evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine delalettir.

Rüyada patrona çay ikram etmek hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına delalet eder.

Rüyada patrona kızmak içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada patrona yardım etmek ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına işaret eder.

Rüyada patrona su vermek çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, mallarını ve makamını garantileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada patrona yemek vermek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, kazancın günden güne daha da artacağına inanılır.

Rüyada patrona para vermek mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına alamet etmektedir.

Rüyada patrona küsmek her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Harun Sarı

Rüyamda patron kahve istemiş götürdüm masasına bıraktım elinde kalemle masada eveaklara bakıyordu.