Rüyada tepside börek yapmak

Rüyada tepside börek yapmak zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, çok iyi işler gerçekleştireceğine, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tepside börek yapmak gördüyseniz:

  • Ters giden olaylar, rötarlar, gecikmeler sabır gerektirebilir.

Rüyada tepside börek yapmak çok rüyada başkası tarafından taşlanmak alınan bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine yorulur.

Rüyada tepside pişmiş börek görmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tepsiden börek yemek uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada tepsi içinde börek görmek gözyaşına ve kedere boğulacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir tepsi börek görmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine delalet eder.

Rüyada tepsilerle börek görmek başarısının azalacağına, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada tepside pişmemiş börek görmek sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada tepsi börek görmek yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, mücadeleden vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments