Rüyada paten yapmak

Rüyada paten yapmak kendini garantiye alarak harekete edeceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, rakipsiz hale geleceğine, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada paten yapmak gördüyseniz:

  • İşinizi, kariyerinizi veya maddi durumunuzu ilgilendiren konularda alışılmadık yerlerden gelen şanslar ya da olanaklar söz konusu olabilir.

Rüyada buz pateni yapmak hem ün sahibi olacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada buzda paten yapmak geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, amaçlardan sapmaya yorulmaktadır.

Rüyada paten yapmak sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına alamet eder.

Rüyada buz pateni sürmek fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada paten ayakkabı görmek girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada tekerlekli paten kaymak kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada buz pateni yaptığını görmek onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada buz pateniyle kaymak geçim sıkıntısının sona ereceğine, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments