Rüyada buzda paten yapmak

Rüyada buzda paten yapmak sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, evliliğinde mutlu olacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına alamet etmektedir.

Rüyada buzda paten yapmak gördüyseniz:

  • Eski bir dostunuz ya da eski bir aşkınızla karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada buz pateni yapmak anne ve babasının her zaman başında olacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada buzda paten yapmak binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada buzda paten kaymak eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada buz paten kaymak hayırlı bir erkek ile evleneceğine, pişman olacağı şeyler yapacağına inanılır.

Rüyada buz pateniyle kaymak daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada buz pateni kaymak ailesinden hayır göreceğine, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada buz pateni yaptığını görmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, esenlik içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada buz pateni görmek yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments