Rüyada buz pateni yapmak

Rüyada buz pateni yapmak kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, birlik ve dayanışma halinde olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına delalet eder.

Rüyada buz pateni yapmak gördüyseniz:

  • Planlarınızda belli uyarlamalar yapılması gerekliliği netleşiyor veya talepler bunu gerektiriyor.

Rüyada buzda paten yapmak hayal kırıklığına düşeceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada buz pateni yapmak kötülüklere gözünü kapatmaya, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada buz pateni sürmek karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına işarettir.

Rüyada buz pateni yaptığını görmek sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, nitelik ve farklılık geleceğine delalettir.

Rüyada buz pateni kaymak aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada buz paten kaymak gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına inanılır.

Rüyada buz pateniyle kaymak emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, geçmişi unutup geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buzda paten kaymak dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, duyduğu endişenin iki kat artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments