Rüyada paten sürdüğünü görmek

Rüyada paten sürdüğünü görmek sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına rivayet eder.

Rüyada paten sürdüğünü gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişi ya da grupların karakterlerini biliyorsunuz.

Rüyada paten sürdüğünü görmek müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine işaret eder.

Rüyada buz pateni sürmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine işaret eder.

Rüyada paten kayan birini görmek iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada paten kaymak olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada buzda paten yapmak yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada paten ayakkabı görmek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada buz pateni yapmak kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına delalet eder.

Rüyada paten sürmek olayın ağız münakaşasına varacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments