Rüyada paten ayakkabısı görmek

Rüyada paten ayakkabısı görmek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine yorulur.

Rüyada paten ayakkabısı gördüyseniz:

  • İkili ilişkileriniz için çaba harcamalısınız.

Rüyada paten ayakkabı görmek çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada paten ayakkabısı görmek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına yorulur.

Rüyada buz pateni kaymak güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine rivayet eder.

Rüyada paten kaydığını görmek gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine rivayet eder.

Rüyada paten kayan birini görmek yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, hayaline kavuşacağına delalettir.

Rüyada buz pateni görmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada paten kaymak eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada buz pateni yapmak her şeyin durağan şekilde süreceğine, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments