Rüyada pasta ve börek görmek

Rüyada pasta ve börek görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, kazancın günden güne daha da arttırılacağına inanılır.

Rüyada pasta ve börek gördüyseniz:

  • Hiçbir inandırıcılığı ya da karı olmayan tekliflerle ya da davetlerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada börek pasta görmek tartışmaların sonlandırılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada çeşit çeşit pasta börek görmek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, kazancının da garanti ve sabit olacağına tabir olunur.

Rüyada pasta ve börek görmek kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada pasta börek görmek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına alamet eder.

Rüyada pasta börek pişirmek o kimselerden menfaat göreceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada pasta börek yediğini görmek büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına inanılır.

Rüyada pasta börek ikram etmek kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine delalettir.

Rüyada pasta börek dağıtmak ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments