Rüyada börek pasta görmek

Rüyada börek pasta görmek çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, malında zulüm meydana gelmesine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, işlerin sarpa saracağına işaret etmektedir.

Rüyada börek pasta gördüyseniz:

  • Anne ya da yakınınız olan başka bir yaşlı kadın yüzünden bazı sıkıntı veya üzüntüleriniz olabilir.

Rüyada pasta börek dağıtmak sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada pasta börek ikram etmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada börek pasta görmek sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pasta börek görmek kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada pasta börek pişirmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada pasta börek çörek görmek daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına işarettir.

Rüyada pasta börek tatlı yemek yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, görgülü ve kültürlü olacağına işaret eder.

Rüyada çeşit çeşit pasta börek görmek işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments