Rüyada parmakta tek taş yüzük görmek

Rüyada parmakta tek taş yüzük görmek görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin allah katında kabul göreceğine, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, daha çok çalışılacağına, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına inanılır.

Rüyada parmakta tek taş yüzük gördüyseniz:

  • Kendinizi çok fazla şartlamadan önce diğer kimselerin ne düşündüklerini anlamaya çalışmalısınız.

Rüyada parmakta tek taş yüzük görmek hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına işarettir.

Rüyada erkeğin parmağında tek taş yüzük görmek kendisini aşan işlere kalkışacağına, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına yorulur.

Rüyada parmağında tek taş yüzük görmek imkanlarının genişleyeceğine, o işten ekmek yiyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının parmağında tek taş yüzük görmek yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına işaret eder.

Rüyada parmağına tek taş yüzük takmak ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine delalettir.

Rüyada parmağında tek taş görmek işlerini büyüteceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tek taş yüzük aramak huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine inanılır.

Rüyada iki tane tek taş yüzük görmek şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, esenliği bulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments