Rüyada beyaz tesbih çekmek

Rüyada beyaz tesbih çekmek güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, kırgınlıklar yaşanacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine yorulur.

Rüyada beyaz tesbih çekmek gördüyseniz:

  • Duygusal, entelektüel veya estetik anlamda farklı maceralara açık bir yıldasınız.

Rüyada beyaz tesbih çekmek desteksiz kalacağına, insanlardan uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada tesbihle salavat çekmek maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah tesbih çekmek iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına işaret eder.

Rüyada namaz kılmak tesbih çekmek malının artmasını sağlayacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Rüyada parmakla tesbih çekmek kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, bunalıma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada parmaklarla tesbih çekmek çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına alamet etmektedir.

Rüyada tesbihle besmele çekmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına rivayet eder.

Rüyada namaz tesbihi çekmek hayatının düzene girmesine vesile olacağına, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments