Rüyada eksik para almak

Rüyada eksik para almak hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, zor durumda bırakacağına, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, zorlukların ve çilelerin azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada eksik para almak gördüyseniz:

  • Olası sonuçları üzerinde düşünmek ya da hesaplar yapabilmek için zaman isteyebilirsiniz.

Rüyada eksik para üstü almak hayal kırıklığı yaşanacağına, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına tabir olunur.

Rüyada eksik para görmek büyük emekler vereceğine, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada eksik para vermek artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada eksik para almak kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada dişleri eksik görmek allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, rahat bir dönem yaşanacağına inanılır.

Rüyada eksik diş görmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada ezanı eksik okumak iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına işarettir.

Rüyada ayak parmağını eksik görmek yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments