Rüyada parmaklarını eksik görmek

Rüyada parmaklarını eksik görmek bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, hidayete erip huzuru bulacağına, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına delalettir.

Rüyada parmaklarını eksik gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizi, iş hayatınızı veya iş birliklerinizi ilgilendiren konularda hassasiyet gerektiren olaylar yaşanabilir.

Rüyada parmaklarını eksik görmek dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak parmağını eksik görmek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada eksik parmak geriye doğru gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmakları eksik görmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, kısmetin ve şansın açılacağına rivayet eder.

Rüyada namazı eksik kılmak yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, tatsız durumlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada dişlerinin eksik olduğunu görmek kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, sorunların biteceğine yorulur.

Rüyada eksik etek giymek gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine delalettir.

Rüyada eksik para üstü almak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments