Rüyada parmaklara oje sürmek

Rüyada parmaklara oje sürmek üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, ana baba sözü dinlemeye, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, büyük kazançlar sağlayacağına inanılır.

Rüyada parmaklara oje sürmek gördüyseniz:

  • Aile büyüklerinizden size gelebilecek olan bir teklif var.

Rüyada parmaklara oje sürmek hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmağına oje sürmek kısmetlerin artacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına işarettir.

Rüyada ayak parmaklarına oje sürmek yakında güzel haberler alarak sevineceğine, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak parmağına oje sürmek işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada parmağa oje sürmek modern insanlarla tanışılacağına, rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tırnağa mavi oje sürmek yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına işaret eder.

Rüyada el tırnaklarına oje sürmek üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada mavi oje sürmek çok büyük bir acı duyacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments