Rüyada parmak üzümü yemek

Rüyada parmak üzümü yemek bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, gülen yüzünün de solacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada parmak üzümü yemek gördüyseniz:

  • Öyle ki, çevrenizdekiler sizi deli olarak bile nitelendirebilirler.

Rüyada parmak üzümü yemek her isteklerinin yerine geleceğine, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine delalettir.

Rüyada parmak üzüm yemek aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmak üzüm görmek deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine inanılır.

Rüyada parmak üzümü görmek geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah ve beyaz üzüm yemek yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına delalet etmektedir.

Rüyada frenk üzümü yemek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine delalettir.

Rüyada sevgiliyle üzüm yemek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada yaş siyah üzüm yemek dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, üzüleceğine ve yıkılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments