Rüyada parmak üzüm yemek

Rüyada parmak üzüm yemek insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine işarettir.

Rüyada parmak üzüm yemek gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık geçmişle ilgili hoş anıları canlandırabilir.

Rüyada parmak üzüm yemek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmak üzümü yemek zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmak üzüm görmek ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmak üzümü görmek durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çürük üzüm yemek çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine alamet eder.

Rüyada üzüm turşusu yemek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine işarettir.

Rüyada üzümlü ekmek yemek problemlere çözüm bulunacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada üzüm yaprağı yemek ayrılığın sandığından da uzun olacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments