Rüyada parmak adam görmek

Rüyada parmak adam görmek istediği zaman yeni işler kurabileceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına işaret eder.

Rüyada parmak adam gördüyseniz:

  • Aşk ilişkileriniz ise fazla uzun süreli olmayan flörtlerle dolu olabilir.

Rüyada parmaksız adam görmek çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına tabir olunur.

Rüyada parmak adam görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi parmaklarını kesmek sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmaklarda yüzükler görmek kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına rivayet eder.

Rüyada parmağında pırlanta görmek işlerinin kısa zamanda açılacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parmak bebek görmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parmakları çıtlatmak işlerine dört elle sarılacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına rivayet eder.

Rüyada parmak emdiğini görmek kötülüklerden uzak kalacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments