Rüyada parmak delmek

Rüyada parmak delmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, ağzının tadının bozulacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına tabir olunur.

Rüyada parmak delmek gördüyseniz:

  • Siz bir Kadınsanız durum daha farklıdır.

Rüyada parmak delmek kindar olacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına işarettir.

Rüyada delik delmek girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, evlilik yolunda bir adım atılacağına delalettir.

Rüyada kulak deldiğini görmek yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine işaret eder.

Rüyada duvar delmek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine işarettir.

Rüyada kulak deldirip küpe takmak kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göbeğini deldirmek yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi kulağını delmek kazancının allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada kulağı deldirmek can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, kazancının da garanti ve sabit olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments