Rüyada eline diken çıkarmak

Rüyada eline diken çıkarmak çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, terfi alamayacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eline diken çıkarmak gördüyseniz:

  • Başkasının başına gelen bir talihsizlik sizi son derece kızdırabilir.

Rüyada elindeki dikeni çıkarmak ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ele batan dikeni çıkarmak hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eline diken çıkarmak kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına yorulur.

Rüyada elden diken çıkarmak yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına yorulur.

Rüyada dikenleri çıkarmak sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada topuktan diken çıkarmak tabiri caizse can bulacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayaktan diken çıkarmak eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya rivayet etmektedir.

Rüyada vücudundan diken çıkarmak bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments