Rüyada parmaktan diken çıkarmak

Rüyada parmaktan diken çıkarmak yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına işaret eder.

Rüyada parmaktan diken çıkarmak gördüyseniz:

  • Pek çok olay, konu veya insan sizi heyecanlandırıyor veya merak uyandırıyor olabilir.

Rüyada parmaktan diken çıkarmak sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına delalet eder.

Rüyada parmağından diken çıkarmak gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına rivayet eder.

Rüyada parmağa diken batmak yaşamdan elini eteğini çekeceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada parmağına diken battığını görmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada batan dikeni çıkarmak güçten ve takatten düşeceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına işarettir.

Rüyada ayaktan diken çıkarmak hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine delalettir.

Rüyada elindeki dikeni çıkarmak işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine inanılır.

Rüyada topuktan diken çıkarmak maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments