Rüyada paraşütle yükselmek

Rüyada paraşütle yükselmek güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, dileklerin kabul olacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, sorunlarını teker teker aşacağına delalettir.

Rüyada paraşütle yükselmek gördüyseniz:

  • Belli bir düzenleme sayesinde kendinize rahat hareket alanı oluşturabilir, daha esnek olabilirsiniz.

Rüyada paraşütle yükselmek içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada paraşütle uçmak işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada yamaç paraşütle uçmak kısmetlerinin bollaşacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada paraşütle atlayan görmek umutların biteceğine, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına işarettir.

Rüyada birinin paraşütle uçtuğunu görmek çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına tabir olunur.

Rüyada paraşütle düşmek hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada paraşüt görmek resmi bir göreve getirileceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine yorulur.

Rüyada paraşütle denize atlamak iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments