Rüyada pantolon tamir etmek

Rüyada pantolon tamir etmek çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, kafasındaki sorunları çözeceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, yeni bir ortama girileceğine işaret eder.

Rüyada pantolon tamir etmek gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda yapacağınız değişiklikler öz güveninizi arttıracak.

Rüyada pantolon tamir etmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada banyo tamir etmek sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada televizyon tamir etmek malında zulüm meydana gelmesine, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdiven tamir etmek huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, stresin ve üzüntülerin biteceğine delalet eder.

Rüyada camiyi tamir etmek emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tren tamir etmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, huzurlu günlerin uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evinin tamir edildiğini görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözlük tamir ettirmek tövbelerin kabul olacağına, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments