Rüyada paketler görmek

Rüyada paketler görmek çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, kötü gidişe dur denileceğine, istediği noktalara ulaşacağına, gücünü ve itibarını geri kazanacağına delalettir.

Rüyada paketler gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendi bildiğiniz yoldan veya kendi istediğiniz yöntemlerle ilerlemek istiyor olabilirsiniz.

Rüyada paketle çay görmek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada çorba paketi görmek girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüden paket almak kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, fakirlikten kurtulmaya işaret etmektedir.

Rüyada beyaz paket görmek büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sigara paketi satın almak bazen de rahat geçeceğine, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sigara paketi toplamak daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada paket sigara almak çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çay paketleri görmek biraz olsun hafifleyeceğine, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments