Rüyada pahalı bir şey görmek

Rüyada pahalı bir şey görmek tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, zaferlere doymayacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşamını kolaylaştıracağına, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine yorulmaktadır.

Rüyada pahalı bir şey gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var veya sevdiğiniz kişilerle eğlenceli zaman geçirebilirsiniz.

Rüyada pahalı bir şey görmek ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pahalı bir şey satın almak kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine tabir olunur.

Rüyada pahalı bir şey almak hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada pahalı saat almak sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına tabir olunur.

Rüyada pahalı ev görmek dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına yorulur.

Rüyada pahalı yüzük görmek sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada pahalı çanta görmek çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine inanılır.

Rüyada pahalı elbise giymek allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, ortağından ayrılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments