Rüyada pahalı saat almak

Rüyada pahalı saat almak makam sahibi olacağına, yükseleceğine, doğruluğu bulacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına delalet eder.

Rüyada pahalı saat almak gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler veren, aşırı harcamalara meyilli olan veya bazı şeyleri fazla hafife alan bir kişiyle yaşanacak problemler duygusal kararlar almanıza neden olabilir.

Rüyada pahalı kol saati görmek çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada pahalı saat almak çok huzurlu bir duruma geleceğine, yeni bir eve sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada pahalı saat görmek kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, istihdam edeceğine inanılır.

Rüyada pahalı saat takmak kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, can sıkıcı haberler işiteceğinize tabir olunur.

Rüyada pahalı ayakkabı görmek iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine yorulur.

Rüyada pahalı elbise görmek atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, çok büyük özgüven kazanacağına işaret eder.

Rüyada pahalı kolye görmek hayırlı bir kısmetle tanışacağına, konfor ve lüks içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada pahalı yemek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments