Rüyada özel harekat olduğunu görmek

Rüyada özel harekat olduğunu görmek makam ve söz sahibi olacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, hayıflanacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine inanılır.

Rüyada özel harekat olduğunu gördüyseniz:

  • Suçu üstlenmeden veya karşı tarafı suçlamadan önce, herhangi bir durumda kendi pozisyonunuzu uzlaşmaya açık tutup tutamayacağınızı irdelemeniz gerekiyor.

Rüyada özel harekatçı olmak makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, maneviyatının çökeceğine tabir olunur.

Rüyada özel harekat olduğunu görmek dara düşeceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada özel harekat görmek kazancının tükenmeyeceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına alamet eder.

Rüyada özel harekat polisi görmek çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına alamet eder.

Rüyada özel bölgeyi traş etmek kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işarettir.

Rüyada başkasının özel bölgesini görmek huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada özel okula gittiğini görmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada özel güçlerinin olduğunu görmek akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, söz ve yetki sahibi olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments