Rüyada özel okula gittiğini görmek

Rüyada özel okula gittiğini görmek sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, iyi insanlar ile birlikte olunacağına, kısa sürecek bir işe gireceğine, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, büyük paralar kazanacağına, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada özel okula gittiğini gördüyseniz:

  • Çekiciliğiniz ile yeni şartlara adaptasyon konusundaki yeteneğiniz de, çok güçlü bir konuma gelmenizi sağlayabilir.

Rüyada özel okula gitmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada özel okul görmek maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada özel okula gittiğini görmek bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına işaret etmektedir.

Rüyada özel bölgede kan görmek onunla güzel bir ilişki kuracağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına işaret etmektedir.

Rüyada özel kalem müdürü görmek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine inanılır.

Rüyada kadın özel bölgesi görmek düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada özel polis görmek eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada özel uçak görmek istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, kendisi için isabetli adımlar atacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments