Rüyada otobüsle istanbula gitmek

Rüyada otobüsle istanbula gitmek işten eve bir hayat yaşayacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, kırgınlık yaşanacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada otobüsle istanbula gitmek gördüyseniz:

  • Yanıltıcı hikayeler anlatan veya doğru olmayan tablolar çizen kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada otobüsle istanbula gitmek şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına alamet etmektedir.

Rüyada otobüsle hacca gitmek mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, kısmetlerin artacağına işaret eder.

Rüyada otobüsle hızlı gitmek günah işleyeceğine, kazancın daha da arttırılacağına işarettir.

Rüyada otobüsle pikniğe gitmek üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada giden otobüs görmek çevre değiştireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına inanılır.

Rüyada otobüsle gitmek ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine yorulmaktadır.

Rüyada otobüsle köye gitmek kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği rivayet eder.

Rüyada otobüste ayakta gitmek hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments